5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

K'Nex K-Force K-20X Yapı Seti Knex 47524

Marka :
Ürün Kodu: MP29459
Model KNX/47524
  Tükendi!  

K’NEX ile muhteşem bir silah inşa ediyoruz!

K’Nex K-Force K-20X Yapı Seti ’ni çok ama çok seveceksiniz.

Mükemmel şekilde tasarlanmış çubukları, konektörler yardımcılığıyla birbirine birleştirin silahın gövdesini oluşturun!

5 adet dart alarak (bir adet mekanizmanın içine 4 adet de yanlarda yer alan tutma bölmelerine) oyuna ara vermeden devam edebilmenizi sağlayan K-Force K-20X Yapı Seti’nin içerisinde 1 BlasterChamber (mermi haznesi),2 adet dart tutma bölmesi, 5 adet köpük mermi, 1 adet tutma sapı ve halkası yer alıyor. Ayrıca oyun setinin içerisinde farklı parçaları oluşturmak için de özel parçalar bulunuyor. Tabanca, mermileri 75 metreye kadar fırlatabiliyor.

Parçaları uygun şekilde yerleştirebilmeniz için her renk grubu farklı ölçülere sahiptir. (Yeşil parçalar 1 cm, beyaz parçalar 2 cm, mavi parçalar 3 cm vs.)

Ürünün kutu ölçüleri 40.640cm x 5.080cm x 22.860cm

Birbirinden eğlenceli ve farklı tasarım modelleri internet sitesinden indirilebilir. 165 parçadan oluşan oyun setinin içerisinde yer alan parçaları kullanarak 4 farklı oyuncak inşa edilebilir. (Her bir model tek bir seferde inşa edilebilir.)

K-FORCE Build and Blast setlerinin her biri aynı serideki oyuncaklarla uyumludur. Bu sayede setleri birleştirerek hayalini kurduğunuz her şeyi inşa edebilirsiniz. (Setler ayrı ayrı satılmaktadır.)

ABD’de üretilmiştir. 

Yaş Grubu:8+ Yaş