5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

K'Nex K-Force Flash Fire Blaster Yapı Seti (Motorlu) Knex 47010

Marka :
Ürün Kodu: MP29456
Model KNX/47010
  Tükendi!  

K’NEX ile muhteşem bir silah inşa ediyoruz!

K’NEX K-Force Flash Fire Blaster Yapı Seti (Motorlu)’ni çok ama çok seveceksiniz.

Mükemmel şekilde tasarlanmış çubukları, konektörler yardımcılığıyla birbirine birleştirin silahın gövdesini oluşturun!

Siz ne kadar hızlı tetiğe basarsanız o kadar hızlı dart atabilen K-Force Flash Fire Blaster Yapı Seti mermileri 75 metreye kadar fırlatabiliyor. Üstelikle tek seferde tabancanın içine tam 10 tane dart yerleştirilebiliyor

.K’NEX K-Force Flash Fire Blaster Yapı Seti ’nin içerisinde 10 adet köpük mermi, 1 adet tutma sapı, ateşleme yapabilmek için özel tasarlanmış motor, 10’lu mermi haznesi ve çubuklarla birlikte konektörler yer alıyor. Ayrıca oyun setinin içerisinde farklı parçaları oluşturmak için de özel parçalar bulunuyor.

Parçaları uygun şekilde yerleştirebilmeniz için her renk grubu farklı ölçülere sahiptir. (Yeşil parçalar 1 cm, beyaz parçalar 2 cm, mavi parçalar 3 cm vs.)

Ürünün kutu ölçüleri 40.640cm x 7.620cm x 30.480cm

Birbirinden eğlenceli ve farklı tasarım modelleri internet sitesinden indirilebilir. 288 parçadan oluşan oyun setinin içerisinde yer alan parçaları kullanarak 4 farklı oyuncak inşa edilebilir. (Her bir model tek bir seferde inşa edilebilir.)

K’NEX K-Force Flash Fire Blaster Yapı Seti’nin motoru 3 adet AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dâhil değildir.

K-FORCE Build and Blast setlerinin her biri aynı serideki oyuncaklarla uyumludur. Bu sayede setleri birleştirerek hayalini kurduğunuz her şeyi inşa edebilirsiniz. (Setler ayrı ayrı satılmaktadır.)

ABD’de üretilmiştir. 

Yaş Grubu:8+ Yaş