5,0 (1)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

K'Nex Imagine 50 Farklı Model Tasarım Seti

Marka :
Ürün Kodu: MP29438
Model KNX/16511
  Tükendi!  

Sadece bir oyun seti ile her şeyi inşa etmenin mümkün olduğuna inanır mısınız? İnanması gerçekten zor ancak K'NEX Imagine 50 Farklı Model Set 16511 ile aklınızdan geçen hemen hemen her nesneyi gerçek dünyaya taşıyabilirsiniz! 

Mükemmel şekilde tasarlanmış çubukları, konektörler yardımcılığıyla birbirine birleştirin ve aklınızdaki tasarıma can verin. Üstelik araba, kamyon gibi birçok aracı tasarlayabilmeniz için setin içerisinde tekerlekler de yer alıyor.

Gemiler, arabalar, korkunç yaratıklar ve daha birçok şey hayat bulmak için K’NEX kutusunda sizi bekliyor.

Parçaları uygun şekilde yerleştirebilmeniz için her renk grubu farklı ölçülere sahiptir. (Yeşil parçalar 1 cm, beyaz parçalar 2 cm, mavi parçalar 3 cm vs.)

417 parçadan oluşan setin içinde yer alan parçaları kullanarak 50 farklı oyuncak tasarlanabilir. (Her bir model tek bir seferde inşa edilebilir.)

Ürünün kutu ölçüleri 22cm x 35cm x 17cm, ağırlığı ise 1.08 kg’dır.

Birbirinden eğlenceli ve farklı tasarım modelleri internet sitesinden indirilebilir. Ayrıca oyun bittikten sonra parçalar özel K’NEX kutusunda saklanabiliyor.

5 yaş ve 10 yaş arasındaki çocukların oynaması için uygun olan K'NEX Imagine 50 Farklı Model Set 16511 ABD’de üretilmiştir.
 

Yaş Grubu:5+ Yaş