img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Wizarding World Magical Minis Tılsımlar Sınıfı 6061846

Ürün Kodu: MP36461
Model SPM-6061846

Wizarding World Magical Minis Tılsımlar Sınıfı'nda yeni sihirler öğrenirken ve en mükemmel büyüleri yaparken Hermione'ye katılın!
Paket içerisinde yer alan 8 cm'lik orijinal Hermione Granger bebeği, üç ayrı temalı aksesuar, genç cadılar, büyücüler ve Muggle'lar ile en sevdiğiniz Harry Potter sahnelerini siz de canlandırabilirsiniz.
Hermione'ye istediğiniz şekli verin, asasını kullanmak için kollarını hareket ettirin, ardından Hermione'yi aktivasyon noktası üzerinde hareket ettirerek tüyün havada süzülmesini sağlayın.
Wingardium Leviosa! Tüy masadan ayrılacak ve sihirli bir şekilde havaya doğru yükselecek! Kara tahta, büyü kitabı ve şamdan aksesuarlarıyla hikayenizi zenginleştirin.
Tılsımlar Sınıfı'nda Hedwig'in (dahil değildir) büyüleyici maceralarınızı izleyebilmesi için bir kürsü bile vardır.
Magical Minis Tılsımlar Sınıfı, eğlenceli ve heyecan verici rol yapma oyunlarıyla hayal gücünüze ilham katar.
Oyun setinizi Magical Minis Hogwarts Şatosu ile birleştirin (ayrı satılır) ve Magical Minis dünyanızı İksir Sınıfı ve Sihirli Yaratıkların Bakımı Oyun Seti (oyun setlerinin her biri ayrı satılır) ile genişletin.
Tüm Magical Minis bebeklerini, Arkadaşlık Setlerini ve oyun setlerini toplayın ve bunları birleştirerek Kendi Büyücülük Dünyanızı oluşturun (her biri ayrı satılır)!
Magical Minis Harry Potter oyuncakları, çocuklar ve Harry Potter hayranları için harika hediyelerdir.
Wizarding World Magical Minis Tılsımlar Sınıfı ile Harry Potter'ın büyülü dünyasını deneyimleyin!

 

Yaş Grubu:5+ Yaş