img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Wizarding World Magical Minis Sihirli Yaratıkların Bakımı Oyun Seti 6061845

Ürün Kodu: MP36463
Model SPM-6061845

Luna Lovegood ve Magical Minis Sihirli Yaratıkların Bakımı Oyun Seti ile Büyücü Dünyasının yaratıklarıyla ilgilendiğinizi hayal edin!
Paket içerisinde yer alan 8 cm'lik orijinal Luna Lovegood bebeği, uçan bebek Testral de dahil olmak üzere üç ayrı temalı aksesuar, genç cadılar, büyücüler ve Muggle'lar ile en sevdiğiniz Harry Potter sahnelerini siz de canlandırabilirsiniz.
Bebek Testral'i ağaç gövdesine takın ve ağacın etrafında boydan boya uçurun! Ardından asılı kovayı takılı olduğu kancadan çıkarın ve Testral'i paket içerisinden çıkacak elmalar ile besleyin - Bu arada, Luna elinde bir elmayı tutabilir. Ve ağaçta saklanan yaratıkları bulun.
Luna'yı aktivasyon noktasının üzerinde hareket ettirirseniz Kabuluk sihirli bir şekilde ağaçtan dışarı fırlayacak!
Magical Minis Sihirli Yaratıkların Bakımı Oyun Seti, eğlenceli ve heyecan verici rol yapma oyunlarıyla hayal gücünüze ilham katar.
Paket içeriğinden çıkacak patika bağlantı parçasını kullanarak oyun setinizi Magical Minis Hogwarts Şatosu'nun (ayrı satılır) dışına bağlayın ve Magical Minis dünyanızı İksirler ve Tılsımlar Sınıfı Oyun Setleri (her biri ayrı olarak satılır) ile genişletin.
Tüm Magical Minis bebeklerini, Arkadaşlık Setlerini ve oyun setlerini toplayın ve bunları birleştirerek Kendi Büyücülük Dünyanızı oluşturun (her biri ayrı satılır)! Magical Minis Harry Potter oyuncakları, kız çocukları ve Harry Potter hayranları için harika hediyelerdir.
Wizarding World Magical Minis Sihirli Yaratıkların Bakımı Oyun Seti ile Harry Potter'ın büyülü dünyasını deneyimleyin!

 

Yaş Grubu:5+ Yaş