img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Wizarding World Magical Minis Severus Snape 6061844

Ürün Kodu: MP36473
Model SPM-6061844-6



Wizarding World Magical Minis küçük oyuncak bebekleriyle, büyüleyici maceralarda en sevdiğiniz Harry Potter karakterleriyle birlikte olduğunuzu hayal edin!
Genç cadılar, büyücüler ve Muggle'lar gibi olmazsa olmaz koleksiyonluk Harry Potter oyuncaklarıyla Harry Potter sahnelerini siz de canlandırabilirsiniz.
Harry'nin Hogwarts üniforması ve Gryffindor atkısından; Dumbledore'un sakalı ve cübbesine kadar her Magical Minis 8 cm'lik bebek son derece ayrıntılı şekilde dizayn edilmiştir ve en sevdiğiniz Harry Potter karakterlerine hayat verir.
Büyü yapıyormuş gibi karakterinizin başını ve kollarını hareket ettirin ve hikayelerinizi canlandırın.
Hogwarts Şatosu'nun koridorlarında bir keşfe çıkın ve figürünüzü Büyük Salon'daki yemek masasına oturtun (kale ayrı satılır)!
Magical Minis oyun setleriyle tüyleri havada uçurun ve kazanları ateşleyin (her biri ayrı satılır)!
Magical Minis Harry Potter koleksiyonları, eğlenceli ve heyecan verici rol yapma oyunlarıyla hayal gücünüze ilham katar.
Harry, Hermione, Dumbledore, Snape ve daha fazlasını (bebeklerin her biri ayrı satılır) ve diğer oyun setlerini toplayarak kendi Büyücülük Dünyanızı oluşturun!
Ayrıca, iki karakter ve bir yaratık figürü içeren Magical Minis Dostluk Setlerine bile sahip olabilirsiniz (setlerin her biri ayrı satılır).
Magical Minis Harry Potter bebekleri, çocuklar ve Harry Potter hayranları için harika hediyelerdir. Magical Minis bebekleriyle Büyücülerin Dünyasını keşfedin!

 

Yaş Grubu:5+ Yaş