img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Wizarding World Magical Minis Hogwarts Şatosu 6061842

Ürün Kodu: MP36464
Model SPM-6061842

Wizarding World Magical Minis Hogwarts Şatosu ile en sevdiğiniz Harry Potter sahnelerini canlandırın ve kendi büyüleyici maceralarınızı yaşayın!
2ft uzunluğundaki bu muhteşem oyun seti, 8 cm orijinal Hermione Granger bebeği, 12 farklı aksesuar, Mızmız Myrtle'ın Banyosu, büyüleyici ışıklar ve sesler dahil olmak üzere keşfedilecek bir sürü sihirli özelliklerle dolu!
Oynayabileceğiniz birden fazla mekanda, Hermione ve Magical Minis Harry Potter oyuncakları (her biri ayrı satılır) ile Hogwarts'ı keşfedin.
Büyük Salon, hikayeyi yaşamaya başlamanız için en iyi yerdir. Hermione, aktivasyon noktasında durduğunda şömineyi yakabilir veya Büyük Salon'un tavan ışıklarını aydınlatabilir!
Tavan ayrıca dört farklı Hogwarts Evinin rengine göre ışıklandırmalara sahiptir ve her birine özel melodiyi çalabilir.
Kalenin özel temalı aksesuarlarını kullanarak Harry Potter filmlerinden sahneleri canlandırın. Hermione'yi istediğiniz şekilde hareket ettirin ve Büyük Salon'daki yemek masasına oturtun; Seçmen Şapkayı bebeğin kafasına giydirin; bebeği çerçeveli portreler arasında dolaştırın, Yurt bölümündeki avizeyi döndürün ve daha fazlasını yapın.
Merdiveni hareket ettirin ve Mızmız Myrtle'ın Banyosunu kontrol edin: Hermione kazanda biraz Çok Özlü İksir hazırlayabilir ve hepimizin bildiği o ünlü sahneyi canlandırmak için kedi maskesi takabilir.
Beklemediğiniz bir anda ortaya çıkacak olan sürprize hazır olun - Mızmız Myrtle! Magical Minis dünyanızı genişletmek için Hogwarts Şatosu'nda yer alan bağlantı odasından Tılsımlar ve İksirler Sınıfı Oyun Setlerini birleştirebilirsiniz veya Sihirli Yaratıkların Bakımı Oyun Setini Şato'ya dışarıdan bağlayabilirsiniz (her biri ayrı satılır)!
Tüm Magical Minis bebeklerini ve oyun setlerini toplayın ve bunları birleştirerek Kendi Büyücülük Dünyanızı oluşturun!
Pek çok inanılmaz ayrıntı ve aktivasyon içeren bu şato oyuncağı, heyecan verici rol yapma oyunlarıyla hayal gücünüze ilham verecek.
Wizarding World Magical Minis Hogwarts Şatosu çocuklar ve Harry Potter hayranları için alınabilecek en iyi hediyedir.
3 adet AAA pil ile çalışır (piller pakete dahil değildir).
Wizarding World Magical Minis Hogwarts Şatosu'nu eve getirin ve Harry Potter'ın büyülü dünyasını deneyimleyin!

 

Yaş Grubu:5+ Yaş