img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Wizarding World Büyüleyici Hedwig 6061829

Ürün Kodu: MP36459
Model SPM-6061829

Wizarding World Büyüleyici Hedwig ile en sevdiğiniz Harry Potter sahnelerini yeniden canlandırın!
15'in üzerinde gerçekçi ses ve hareket, süper yumuşak peluş malzeme ile Büyüleyici Hedwig, Harry Potter dünyasının en çok bilinen evcil hayvanına hayat veriyor.
Hedwig'i yuvasından çıkartın ve tüm büyülü özelliklerini keşfedin.
Hedwig okşanmayı çok sever! "Boyun tüyleri algılaması" sayesinde onu hangi şekilde okşadığınızı anlayabilir.
Çıkardığı cıvıltıları duymak ve kafa hareketlerini görmek için onu önden arkaya doğru okşayın - tüylerinin geriye doğru kıvrılmasından hiç hoşlanmaz ve bu konudaki memnuniyetsizliğini size net bir şekilde hissettirir!
Parmağınızı gagasına koyduğunuzda eğer mutluysa şakacı bir şekilde gagasıyla sizi ısıracaktır!
Üstelik Büyüleyici Hedwig, sizin ses tonunuzu da tanır.
Yumuşak ve nazikçe konuştuğunuzda, sizi dinlediğini göstermek için öterek yanıt verecektir. Çok yüksek sesle konuşursanız, kendisi de yüksek sesle cevap verecektir!
Hedwig'i yuvasına geri koyun ve bir arkadaşınıza özel bir mesaj yazın. Notunuzu Hogwarts zarfına koyun ve Hedwig'in bu zarfı teslim etmesine yardım edin!
Hedwig, zarfı ağzında tutacak ve gizli etkileşimli koda sahip doğru kişiye bu mektubu mutlu bir şekilde teslim edecektir - kafasını üç kez okşayan kişiye Hedwig mektubu teslim eder!
Hedwig'i okşayın ve onu mutlu etmeye devam etmek için tüylerini tarayın. Ardından arkadaşınız için yeni bir mektup yazın ve Hedwig ile defalarca oynayın!
Pek çok heyecan verici özelliğe sahip bu 9 inçlik Büyüleyici Hedwig baykuş oyuncağı, eğlenceli ve heyecan verici rol yapma oyunuyla hayal gücünüze ilham katacak.
Bu interaktif Hedwig peluş baykuş, 5 yaş ve üstü herkes için mükemmel bir Harry Potter hediyesidir.
Wizarding World Büyüleyici Hedwig'i eve getirin ve Harry Potter'ın büyülü dünyasını deneyimleyin!

 

Yaş Grubu:5+ Yaş