img img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Spin Master Paw Patrol Ultimate 5'i Bir Arada Polis Aracı 6058329

Marka :
Ürün Kodu: MP37591
Model SPM-6058329

En zorlu görevleri devasa PAW Patrol polis aracıyla tamamlayın!
Chase Devasa Polis Aracı ile günü kurtarın!
Yanıp sönen ışıklar ve sesler de dahil olmak üzere keşfedilecek daha birçok heyecan verici özelliklerle dolu olan bu devasa polis aracı içerisinde beş farklı araç bir arada bulunuyor.
Devasa Polis Aracının içerisinde yer alan iki motosiklet, bir tekne ve bir helikopter ile bu Devasa Araç ile her şeye hazır olun!
Chase'i (figür paket içeriğine dahildir) ve yavruların geri kalanını (diğer figürler ayrı satılır) araca yükleyin ve maceraya atılın. Sürücü koltuğundan çok geniş bir görüş alanına hakim olan Chase şehirdeki sorunu kolaylıkla tespit edebilir ve gerektiğinde roketleri fırlatabilir. Sorunu çözerek engelleri ortadan kaldırın ve ardından fırlatıcıyı devasa aracın veya helikopterin başka bir noktasına yerleştirin! Devasa aracın üzerindeki düğmeye basarak motosikletleri en yüksek hızla harekete geçirin - yan kapaklar açılacak ve her iki motosiklet de otomatik olarak fırlatılacak!
Helikopter ile gökyüzüne iki yavru göndermek için devasa aracın arkasındaki düğmeye basın ve havadan destek sağlayın! Devasa aracın tepesi açılır ve helikopterin kalkışı gerçekleşir- Pervaneleri harekete geçen helikopter aracın içinden havaya yükselir!
Helikopteri devasa araçtan alın, pervaneleri elle çevirin ve kurtarma görevlerine doğru uçun! Son olarak, tekneyle herhangi bir suda kurtarma görevi gerçekleştirin. Devasa polis aracı ile serideki yavruların yaptığı gibi destansı kurtarma görevlerini tekrar tekrar canlandırabilirsiniz! Chase Devasa Polis Aracı, çocuklar için mükemmel bir hediyedir ve ayrıca bu parça, PAW Patrol hayranları için koleksiyonun olmazsa olmaz bir öğesidir. Chase Devasa Polis Aracı ile aksiyon dolu görevlerde PAW Patrol ekibine katılın!

 

Yaş Grubu:3+ Yaş