img img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Spin Master Paw Patrol Dönüşebilen Sesli ve ışıklı Kule 92cm 6060353

Marka :
Ürün Kodu: MP37596
Model SPM-6060353

Yepyeni PAW Patrol Filmi Devasa Şehir Kulesi ile tanışın!
Şimdiye kadarki en yüksek PAW Patrol kulesi olan bu 3 fit uzunluğundaki oyun seti yavruların Adventure City Karargahını büyük ekranlardan gerçek hayata taşıyor.
 
Bu oyun seti; dönüşebilen ışıklı kurtarma rampası, komuta merkezi, araç kaldırma, yavru asansörü, ışıklar, ses efektleri ve çok daha fazlası da dahil olmak üzere keşfedilecek harika özelliklerle dolu!
Chase'in polis aracı, klipsli bir sırt çantası ve altı farklı PAW Patrol figürü de dahil olan bu harika seti kutudan çıkarır çıkarmaz eğlenmeye başlayabilirsiniz.
Chase'i aracına oturtun, göreve başlamadan önce kulenin garajında yer alan kontrol panelinden hızlı bir ayarlama yapın ve sonra Chase'i yavru asansörüne tutturarak komuta merkezine yollayın! Ses efektlerini ve kulenin ışıklarını etkinleştirmek için düğmeye basın! Daha fazla ışıklandırma için holografik şehir haritasını ayarlayın ve göreve gönderilecek yavruyu seçmek için yavru seçiciyi kullanın.
 
Chase görev başında!
 
Figürünüzü kaydıraktan cephanelik alanına doğru kaydırın ve Chase'in sırt çantasını klips ile sırtına takın. Araç asansörünü kulenin tepesine çıkarın ve kurtarma görevlerinde zamanla yarışmaya hazırlanın!
 
Devasa Şehir Kulesini dönüştürmek için kolu tamamen aşağı çekin. Ön panel açılacak ve kurtarma rampası yukarı doğru uzayacak! Aracınızı en tepeye yerleştirin ve harekete geçirin tıpkı filmde izlediğiniz gibi rampadaki şeritler araç üzerinden geçerken aydınlanacak!
Devasa Şehir Kulesi ile kurtarma görevleri hiç bu kadar heyecanlı olmamıştı!
 
Roketleri (üç roket paket içeriğine dahildir) fırlatmak için sırt çantasındaki düğmeye basın ve günü kurtarın! Bu oyun seti ile kendi kurtarma görevlerinizi canlandırmak için hayal gücünüzü kullanırken, tüm yavru figürlerle oynayabilmeniz için gerekli boş alanın kulede bulunduğunu unutmayın.

 

Yaş Grubu:3+ Yaş