img img img
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Spin Master Paw Patrol 2'si Bir Arada Dönüşebilen Işıklı Şehir Aracı 6060759

Marka :
Ürün Kodu: MP37598
Model SPM-6060759

Chase ve PAW Patrol Film Koleksiyonu Dönüşebilen Şehir Aracı ile dönüştürün, roketleri fırlatın ve günü kurtarın!
Bu 2'si 1 arada polis aracı ve motosiklet, PAW Patrol Filminin aksiyonunu ve heyecanını sizlere gerçek hayatta yaşatıyor.
 
Bu ürün orijinal filme ait detaylar ve grafikler, bir roket fırlatıcı, yanıp sönen ışıklar ve gerçekçi sesler içerir! Adventure City'nin başı belaya girdiğinde, Chase'i (aksiyon figürü paket içeriğine dahildir) aracın direksiyonuna geçirin ve şehri kurtarmaya koşun! Olay yerine ulaştığınızda, ışıkları ve sesleri etkinleştirmek için sarı düğmeye basın.
Zırh moduna geçerek Chase'i düşen enkazdan koruyun. Aracın zırhını aktive etmek için mavi düğmeye basın ön taraf genişler, bir koruyucu kalkan Chase'i kaplar ve roket fırlatıcı ortaya çıkar!
Diskleri (üç adet paket içeriğine dahildir) yükleyin ve diskleri fırlatarak engelleri ortadan kaldırmak için düğmeye basın! Göreviniz gereği dar bir alana mı ulaşmanız gerekiyor?
Motosikleti çalıştırın!
Aracın iç bölmesini açmak için sadece kırmızı düğmeye basın ve ardından Chase ile motosikletini aktive etmek için aynı düğmeye tekrar basın!
Her şeyi eski haline getirmek için, motosikleti aracın içine geri yerleştirin ve koruyucu kalkanı ve fırlatıcıyı yerine geri sokmak için iki tekerleği aynı anda itin.
 
Hayal gücünüzü kullanarak kendi kurtarma görevlerinizi tekrar tekrar planlayın!
İki PAW Patrol aracının bir arada olması ve çok sayıda eğlenceli özelliği barınması açısından, bu 2'si 1 arada dönüşebilen araç, çocuklar için mükemmel bir hediyedir.

 

Yaş Grubu:3+ Yaş