5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

K'Nex 70 Farklı Model Tasarım Seti

Marka :
Ürün Kodu: MP24733
Model KNX/13419
  Tükendi!  

Sadece bir oyun seti ile her şeyi inşa etmenin mümkün olduğuna inanır mısınız? İnanması gerçekten zor ancak K’NEX 70 Farklı Model Building Set ile aklınızdan geçen hemen hemen her nesneyi gerçek dünyaya taşıyabilirsiniz!

Mükemmel şekilde tasarlanmış çubukları, konektörler yardımcılığıyla birbirine birleştirin ve aklınızdaki tasarıma can verin. Üstelik araba, kamyon gibi birçok aracı tasarlayabilmeniz için setin içerisinde tekerlekler de yer alıyor. Deniz yaratıkları, uçaklar, helikopterler ve daha birçok şey hayat bulmak için K’NEX kutusunda sizi bekliyor.

Parçaları uygun şekilde yerleştirebilmeniz için her renk grubu farklı ölçülere sahiptir. (Yeşil parçalar 1 cm, beyaz parçalar 2 cm, mavi parçalar 3 cm vs.) 705 parçadan oluşan setin içinde yer alan parçaları kullanarak 70 farklı oyuncak tasarlanabilir. (Her bir model tek bir seferde inşa edilebilir.

Ürünün kutu ölçüleri 40.640cm x 26.670cm x 19.685cm

Birbirinden eğlenceli ve farklı tasarım modelleri internet sitesinden indirilebilir. Ayrıca oyun bittikten sonra parçalar özel K’NEX kutusunda saklanabiliyor.

7 yaş ve üzerindeki çocukların oynaması için uygun olan K’NEX 70 Farklı Model Building Set ABD’de üretilmiştir. 

Yaş Grubu:7+ Yaş