5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

K'Nex 50 Farklı Model Tasarım Seti

Marka :
Ürün Kodu: MP29445
Model KNX/23012
  Tükendi!  

Çocuklar K'NEX 50 Farklı Model Set 23012 parçaları ile hayal gücünün sınırlarını aşarak muhteşem tasarımlar ortaya çıkartmayı çok seviyor.

529 adet K'NEX parçasından oluşan oyun seti hem yetişkin hem de çocukların hayallerini düşlerini gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmıştır.

Her biri birbirine kolayca monte edilebilen parçalar ile helikopter, yarış arabası, atlıkarınca, roket, uzay gemisi hatta bir basketbol potası ve atış alanı bile yapılabilir ve toplamda 50 farklı model elde edilebilir.

Oyun setinin içine dahil olan motor sayesinde tasarladığınız 3 boyutlu nesneler hareket ettirilebilir.

K'NEX’in STEAMagination adını verdiği ve tüm ürünlerinde var olan özel teknolojisi çocukları küçük yaşta teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik gibi alanlarda düşünmeye ve beceri geliştirmeye yönlendirir.

K'NEX bir çocuğun gelişimindeki en kilit noktaları bilir ve destekler.

Farklı parçaları bir araya getirerek taktıklarında ve yapı sisteminin nasıl çalıştığını keşfederken, el-göz koordinasyonunu, ince motor becerilerini, problem çözme becerilerini, mekânsal farkındalıklarını güçlenir ve hayal gücünü çok daha özgürce kullanabilir.

Motor 2 adet AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir.

7 yaş ve üzeri için uygun olan ürün kullanılmadan önce kullanımı kolaylaştırmak için kullanım kılavuzu dikkatlice okunmalıdır.

Yaş Grubu:7+ Yaş