5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

K'Nex 5 in 1 Model Savaş Seti (Motorlu) Tasarım Seti

Marka :
Ürün Kodu: MP24730
Model KNX/31480
  Tükendi!  

K’NEX 5 in 1 Model Savaş Seti (Motorlu) Building Set ile kendi ordunuzu kurmaya başlayın!

Bir savaşta lazım olacak tüm mürettebatı kurmak inşa edebilmek gerçekten de çok heyecan verici. Mükemmel şekilde tasarlanmış çubukları, konektörler yardımcılığıyla birbirine birleştirin ve aklınızdaki tasarıma can verin. K’NEX 5 in 1 Model Savaş Seti (Motorlu) Building Set ile tank, uçaksavar, helikopter ve daha fazlasını inşa edebileceksiniz. Ayrıca paketin içerisinde bir adet de asker figürü yer alıyor.

Parçaları uygun şekilde yerleştirebilmeniz için her renk grubu farklı ölçülere sahiptir. (Yeşil parçalar 1 cm, beyaz parçalar 2 cm, mavi parçalar 3 cm vs.)539 parçadan oluşan setin içinde yer alan parçaları kullanarak 5 farklı oyuncak tasarlanabilir. (Her bir model tek bir seferde inşa edilebilir.)

Ürünün kutu ölçüleri 43.180cm x 6.985cm x 35.560cm

K’NEX 5 in 1 Model Savaş Seti (Motorlu) Building Set, K’NEX 70 Farklı Model Building Set (KNX/13419) ve K’NEX Stompz Yapım Seti (Motorlu) Beasts Alive (KNX/34485) ile birleştirilerek yepyeni oyuncaklar tasarlanabilmektedir. (Setler ayrı ayrı satılmaktadır.)

Setin motoru 2 adet AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dâhil değildir.

Birbirinden eğlenceli ve farklı tasarım modelleri internet sitesinden indirilebilir.

7 yaş ve üzerindeki çocukların oynaması için uygun olan K’NEX 5 in 1 Model Savaş Seti (Motorlu) Building Set ABD’de üretilmiştir.

Yaş Grubu:7+ Yaş